mandag den 25. august 2008

Tirsdag den 5. August 2008.

På Holiday Inn var der gratis morgenmad og det brede udvalg gjorde det muligt at prøve flere Amerikanske klassikere. Her i blandt peanut butter (jordnøddesmør) og jelly (syltetøj) på et stykke toast, hvor jeg kan hilse og sige det ikke er så stor en succes som det bliver gjort til i film. Den solide morgenmad gjorde os klar til en lang gå tur i Boston, hvor vi skulle se Sams bar og rundt på liberty path, en sti igennem Boston, hvor man kommer forbi en lang række mindesmærker fra uafhængighedskrigen afsluttende med USS Constitution en kæmpe fregat der i dag er et af højdepunkterne på turen rundt i Boston. Da vi så den var den dog under en større renovation, men stadig et flot skib.


Cheers også kendt som Sams Bar i DK (Norm var ikke til at finde nogen steder).










En dejlig burger og et godt stykke mørt kød var lige hvad vi skulle bruge efter en lang tur i Bostons gader.
En god middag på en lokal irisk pub gav kræfter til en rundtur på Red Sox stadion, som er den ældste, tredje mindste og med garanti mest hyggelig baseballpark i USA. På turen fik man lov til at komme hele stadionet rundt, mens fortællinger om den legendariske rivalisering mellem Red Sox og New York Yankees blev fortalt af en pige der virkelig havde styr på Red Sox. Efter en øl på en bar ikke langt fra stadionet (Fenway Park) blev det besluttet at slutte dagen af med en tur til Harvard University. Et helt specielt universitet miljø som sikkert ikke findes andre steder i verden og hvilket også har gjort det til lidt af et tilløbsstykke for turister. Vi kan kun håbe at det bliver lige så hyggeligt i Virginia med knap så mange turister. Sidste nat i Boston blev brugt på at finde et hotel i Washington da Boston sikkert er det sidste sted vi har internet til vi når til Washington.


Det var en lang gå tur rundt i Boston, så jeg snuppede lige et power nap ved et "kunstværk" som skulle forstille skrald på vejen?

Ingen kommentarer: